fbpx

Info point

Fii la curent cu activitățile și proiectele din judeţul tău!

Selectează Judeţul:  
Arhivă: 

Campanie națională de colectare: Ziua Mediului este în fiecare zi!

Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Bucureşti Sector 1, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timiș

­

Ziua Mediului este în fiecare zi! Iar anul acesta o sărbătorim cu fast! Asociația RoRec, alături de operatorii locali parteneri pregătește în luna iunie acțiuni speciale de colectare a deșeurilor electrice, în 24 de orașe din România.

Vrei să participi și să scapi de deseurile electrice din casă? Sună la 0800.444.800 și află care sunt acțiunile din județul tău, cum te poți debarasa responsabil și corect de aceste deșeuri și ce premii sunt puse la bătaie!

Participi la Ziua Mediului, sărbătorești cu o casă liberă de vechituri electrice și poți câștiga și un premiu special!

”Noi ne-am pregătit din vreme pentru această campanie, am reluat din luna aprilie serviciile de colectare, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate: peste 850 de comenzi de preluare de la domiciliu au venit în câteva săptămâni, numai din București și județul Ilfov. Iar în județele în care operatorii parteneri au putut lucra, alte peste 700 de comenzi au fost onorate.

Luna iunie se prezintă așadar cu un calendar încărcat de activități”, ne declară Andreea Idriceanu, manager comunicare al Asociației RoRec

Ce mai stai pe gânduri? Cu un singur apel la 0800.444.800 reciclezi și te bucuri de premii! Sute de premii își așteaptă câștigătorii din toată țara!

Alte noutăţi