fbpx

Judeţul Galați

Consultă Calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Serviciul Local de Colectare Galați în județul tău!

Campanie de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în Tecuci

21.05.2018 - 25.05.2018

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0756 029 357

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Tecuci! Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Galați, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Puncte de colectare:
- mașina de colectare


Tombolă:

Data extragerii:
29.05.2018, ora 10:00


Locul extragerii:
Primăria Muncipiului Tecuci


Premiile sunt:
- Frigider (1 buc)
- Cuptor microunde digital (2 buc)

Alege perioada de la: 
Până la: 
Selectează Judeţul:  Sunt de acord ca Asociația RoRec să prelucreze datele personale pe care le-am introdus în formular, în scopul preluării comenzii curente și a altor comenzi viitoare.
Comanda a fost trimisă

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Puncte colectare

Aparate de uz caznic de mari dimensiuni şi echipamente IT

Puncte colectare

Aparate de uz caznic de mici dimensiuni

Puncte colectare

Becuri Economice

Puncte colectare

Baterii