Judeţul Sălaj

Consultă Calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Serviciul Local de Colectare Sălaj în județul tău!

Alege perioada de la: 
Până la: 
Selectează Judeţul:  

Campanie de informare și colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în Sânmihaiu Almaşului

25.11.2019 - 27.11.2019

Program:

10:00 - 15:00

Telefon:

0800 444 800

Localităţi arondate:

Bercea, Sântă Măria

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Sânmihaiu Almaşului! Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Sălaj, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

 

Puncte de colectare:
Vino cu deșeurile electrice la mașina de colectare sau sună gratuit la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea acestora de la domiciliu!


Pentru a face o comandă de preluare, completează formularul de mai jos

Vreti sa sustineti Patrula de Reciclare?

De la ce scoala ati auzit de noi?

* Deșeurile electrice sunt complete și greutatea lor însumează minim 30 kg
Sunt de acord ca Asociația RoRec să prelucreze datele personale pe care le-am introdus în formular, în scopul preluării comenzii curente și a altor comenzi viitoare.

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Puncte colectare

Aparate de uz caznic de mari dimensiuni şi echipamente IT

Puncte colectare

Aparate de uz caznic de mici dimensiuni

Puncte colectare

Becuri Economice

Puncte colectare

Baterii