fbpx

Judeţul Iași

Consultă Calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Serviciul Local de Colectare Iași prin partenerul local ECOarena Iași.

Campanie de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în Iaşi

01.06.2020 - 30.06.2020

Program:

9:00 - 17:00

Telefon:

0800.444.800

Primăria Municipiului Iași și Asociația RoRec, Serviciul Local de Colectare Iași, SC Salubris S.A, Garda de Mediu Iași, Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Inspectoratul Scolar Județean Iași, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” din Iași, Palatul Copiilor Iași și Fabrica de Print organizează în luna iunie o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice. Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului

Colectare deșeuri Iași Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 (gratuit din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile. Și puteți câștiga premii de la partenerii programului!

Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune de luni până vineri – între orele 9.00-17.00 – la numărul gratuit 0800.444.800, sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online.

De asemenea, deșeurile electrice se pot preda direct la unul din punctele provizorii de colectare de mai jos ce vor fi deschise în perioada 2 -30 iunie, de luni până vineri, între orele 09.00- 16.00 în următoarele locații menționate mai jos.

Puncte de colectare:
Vino cu deșeurile electrice la unul din punctele de colectare de mai jos sau sună gratuit la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea deșeurilor grele sau voluminoase de la domiciliu!
*Comenzile telefonice se pot face în zilele lucrătoare, între orele 9:00-17:00 (număr gratuit).

Punctele provizorii de colectare sunt:
- Sediul SC Salubris S.A (Şos. Naţională nr.43)
- Centrul de cartier Tătărași, str. Vasile Lupu 8
- Centrul de cartier Alexandru cel Bun, str. Tabacului 1B
- Centrul de cartier Nicolina, str. Petre Țuțea 2
- Centrul de cartier Păcurari, șos. Păcurari 34
- Centrul de cartier Frumoasa, bld. Poitiers 20-22
- Centrul de Colectare DEEE Iași, Strada Pompei nr 3, (zona Podul de Piatră),
deschise de luni până vineri, între orele 09:00-16:00


Tombolă:

Data extragerii:
01.07.2020, ora 12.00


Locul extragerii:
Centrul de Colectare DEEE, Strada Pompei nr.3


Premiile sunt:
• 11 bucăți BLENDER;
• 11 bucăți MIXER DE BUCĂTĂRIE;
• 11 bucăți MAȘINĂ DE CALCAT;
• 3 bucăți CUPTOR MICROUNDE DIGITAL.

Alege perioada de la: 
Până la: 
Selectează Judeţul:  Sunt de acord ca Asociația RoRec să prelucreze datele personale pe care le-am introdus în formular, în scopul preluării comenzii curente și a altor comenzi viitoare.
Comanda a fost trimisă

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Puncte colectare

Aparate de uz caznic de mari dimensiuni şi echipamente IT

Puncte colectare

Aparate de uz caznic de mici dimensiuni

Puncte colectare

Becuri Economice

Puncte colectare

Baterii