fbpx

Judeţul Bistrița-Năsăud

Consultă Calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Serviciul Local de Colectare Bistrița-Năsăud în județul tău!

Municipiul Bistriţa participă la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice!

21.10.2019 - 26.10.2019

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800

Localităţi arondate:

Ghinda, Sărata, Sigmir, Slătiniţa, Unirea, Viişoara

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Bistrița! Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Bistrița-Năsăud, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Puncte de colectare:
Vino cu deșeurile electrice la punctul fix de la Centrul de Colectare DEEE din Str. Zefirului Nr.1! Pentru preluarea acestora de la domiciliu sună gratuit la TelVerde 0800 444 800!


Tombolă:

Data extragerii:
28.10.2019, ora 12:00


Locul extragerii:
Centrul de Colectare DEEE Bistrița, Str. Zefirului Nr.1


Premiile sunt:
- Fier de Călcat(4 buc)
- Mixer (4 buc)
- Blender (4 buc)

Alege perioada de la: 
Până la: 
Selectează Judeţul:  Sunt de acord ca Asociația RoRec să prelucreze datele personale pe care le-am introdus în formular, în scopul preluării comenzii curente și a altor comenzi viitoare.
Comanda a fost trimisă

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Puncte colectare

Aparate de uz caznic de mari dimensiuni şi echipamente IT

Puncte colectare

Aparate de uz caznic de mici dimensiuni

Puncte colectare

Becuri Economice

Puncte colectare

Baterii