fbpx

Judeţul Alba

Consultă Calendarul campaniilor de informare și colectare a deșeurilor electrice organizate de Serviciul Local de Colectare Alba în județul tău!

Municipiul Alba Iulia participă la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice!

18.10.2019 - 19.10.2019

Program:

09:00 - 17:00

Telefon:

0800 444 800

Localităţi arondate:

Bărăbanţ, Miceşti, Oarda, Pâclişa

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Municipiul Alba Iulia! Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Alba, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Puncte de colectare:
În intervalul 18-19 octombrie, deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice la TelVerde 0800 444 800, un serviciu gratuit, apelabil zilnic, între orele 9-17.

Cetățenii interesați să scape gratuit de aparatele electrice vechi sau stricate, le pot aduce la Centrul de Colectare permanent din Str. Detunată, nr. 18, acesta fiind deschis de marți și joi, între orele 9.00-17.00.


Tombolă:

Data extragerii:
21.10.2019, ora 12:00


Locul extragerii:
Primăria Municipilui Alba Iulia


Premiile sunt:
- Blender, (6 buc)
- Fier de călcat, (6buc)
- Mixer, (6 buc)

Alege perioada de la: 
Până la: 
Selectează Judeţul:  Sunt de acord ca Asociația RoRec să prelucreze datele personale pe care le-am introdus în formular, în scopul preluării comenzii curente și a altor comenzi viitoare.
Comanda a fost trimisă

Ce anume colectăm?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Puncte colectare

Aparate de uz caznic de mari dimensiuni şi echipamente IT

Puncte colectare

Aparate de uz caznic de mici dimensiuni

Puncte colectare

Becuri Economice

Puncte colectare

Baterii